NexyFly oprichter Sultan Kaya

Een nieuw vakantie gevoel zoals je eerder nooit hebt beleefd! Een avontuur na je eigen keuze zonder enkele moeite! Klinkt prachtig!

Jammer is het avontuur heel anders dan u had gehoopt.

Achtergrond

Zoals eerder bekend gemaakt in artikel KlussersTeam loopt een vrouw met de naam Sultan Kaya vaak samen met oplichting via call centers en vastzetten aan jaarlijks abonnementen.

Sultan Kaya is de oprichter van FNVG B.V. op 09-02-2018. Bron: Drimble

FNVG B.V.

FNVG B.V. (KvK: 70869618) is de eigenaar van het website NextFly.be.

Bergweidedijk 38

7418 AA Deventer

053 7 620 934

NextFly

NextFly logo
NextFly logo

Voor maar 349,- per jaar kunt u twee weken per jaar goedkoop op reis naar één van de NextFly-locaties. of u krijgt 20% korting op duurdere vakanties. NextFly zal dit voorzorgen.

Met een prachtige website met strakke afbeeldingen krijgt u gelijk zin om op vakantie te gaan met wat op het eerste oog lijkt op een betrouwbare website.

Tijdens het technische onderzoek zien wij dat er geen accounts bestaan in de web portal naast de admin account, dus u zal de communicatie moeten doen via de telefoon of e-mail.

Bron: Nieuwsblad.be

Als je telefoon krijgt van Nextfly met een aanbieding voor een goedkope reisformule: niet op ingaan. En zeker hun factuur niet betalen. Deze raad geeft Sven Pichal deze morgen in de seizoensfinale van “De Inspecteur”

NextFly zal u bellen en hun fantastische aanbod vertellen, ze zijn heel goed in het gesprek leiden tot een mondeling goedkeuring van een abonnement met een geluidsopnamen.

Slogan NextFly
Slogan NextFly

Na een e-mail om uw abonnement te bevestigen zal u niets meer horen van NextFly tot het einde van de wettelijk verplichte 14 dagen bedenktijd. Hierna zal u een telefoontje krijgen om de € 349,- over te maken.

Als u het geld niet overmaak zal u waarschuwingen krijgen, deze waarschuwingen zullen steeds meer dreigend zijn. Stel u besluit om het abonnement te betalen. Zodra u een vakantie wil boeken laat NextFly niets meer van zich horen. U bent dus opgelicht!

Andere artikelen over NextFly

Nieuwsblad.be

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180629_03589102

Kassa

https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vakantie-reizen/nextfly

Klacht.nl

https://www.klacht.nl/nextfly/

Betaal geen cent aan deze mensen!

Frauder stempel
Frauder stempel

NextFly krijgt onze Frauder stempel

#nextfly #fnvg #70869618